Rasmus Paludan angrebet af ophidsede indvandrere

Politiet måtte trække i kampuniformer for at beskytte partileder og advokat Rasmus Paludan, da han søndag eftermiddag demonstrerede på Nørrebro i København. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Det fremgår af partiet Stram Kurs’ hjemmeside, at Paludan oprindeligt skulle have demonstreret i Mjølnerparken i København under temaet: “Demonstration mod terroristen Omar El-Hussein” og undertemaerne “Vi skænder og skammer terroristen og morderen Omar El-Hussein ved at brænde Den Store Luderbog i hans navn”, “Vi spiller 5 Koran” og ” Vi uddeler tegninger af profeten Muhammad, som bliver analt bollet af en hund, mens han selv trænger ind i en gris!”

Men politiet havde flyttet demonstrationen til Blågårdsplads, ligeledes på Nørrebro, og ligeledes et område med mennesker af anden etnisk oprindelse end dansk.

Ifølge Ekstrabladet.dk havde Rasmus Paludan været på Blågårdsplads i et kvarters tid da en mand stormede mod ham. Paludan blev bragt i sikkerhed og manden blev hurtigt anholdt af politiet.

Kort efter var Paludan tilbage og fortsatte sin demonstration. Politiet tog hjelme på og det var nok en god idé, for en større gruppe aggressive indvandrere styrtede kort efter mod Paludan og politiet, som dog fik standset flokken, som så begyndte at kaste bl.a. kanonslag og andet kasteskyts.

Demonstrationen sluttede, da politiet valgte at køre Rasmus Paludan væk fra området.

Selvom Rasmus Paludan var kørt væk, fortsatte balladen med kanonslag og afbrændinger. Politiet har på Twitter opfordret folk til at blive væk fra området, da man bruger gas til at sprede de ophidsede ballademagere.

På YouTube har partiet Stram Kurs lagt en video, hvor Rasmus Paludan fortæller om dagens demonstration inden den gik igang.

I går kom det frem, at det alene i år har kostet politiet 6 millioner kroner at passe på Rasmus Paludan. I dag var det så tydeligt, at det desværre er nødvendigt med politibeskyttelse, hvis man som Rasmus Paludan ønsker at demonstrere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *