Stjal nødder for flere hundrede kroner i Rema 1000

To asylansøgere blev i går aftes kl. 20.18 anholdt og sigtet for butikstyveri i en Rema 1000 på Ro’s Have i Roskilde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En butikskontrollant havde set de to mænd komme ind i supermarkedet. Da han fra starten genkendte den ene fra en anden sag om butikstyveri, holdt han øje med dem og så, at de stjal pistacienødder, som de i fællesskab puttede ned i en taske. Da de gik gennem kassen, undlod de at betale for nødderne og blev derfor tilbageholdt og politiet blev tilkaldt.

De to mænd, en 31-årig mandlig og irakisk asylansøger med ophold i Holstebro samt en 24-årig mandlig og iransk asylansøger med ophold på et udrejsecenter i Midtjylland, blev begge sigtet for tyveri af nødderne til en værdi af 352 kr.

Den 24-årige blev efter tyverisagen anholdt, idet han var efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi til flere straffesager over manglende overholdelse af meldepligten på et udrejsecenter. Han forblev derfor i politiets varetægt, indtil i dag. Begge sigtede har fået afgjort deres butikstyverisager med en bøde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *