Socialdemokratisk politiker anmeldt for bedrageri for flere hundrede tusinde kroner

Det socialdemokratiske regionrådsmedlem i Region Nordjylland, Tina Juul Kjellberg, er blevet anmeldt til politiet for bedrageri.

Det drejer sig om en periode på fire år, hvor politikeren ifølge regionens oplysninger har fået udbetalt omkring 728.000 kr. i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, vedkommende ikke har haft.

– Jeg er meget rystet over at finde ud af, at en kollega, ud fra den viden vi har, har svindlet med skatteydernes penge. Det er dybt forkasteligt, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

Regionen handlede prompte, da det blev tydeligt, at der var forhold, som ikke passede sammen, og politikeren gik til sidst til bekendelse over for regionsrådsformanden.

– Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi i dag (i går -red.) og samtidig med dette, har Tina valgt at træde ud af Regionsrådet med virkning fra 26. marts, siger Ulla Astman.

Nordjyllands Politi bekræfter, at man har modtaget en anmeldelse fra Region Nordjylland mod et regionsmedlem om bedrageri for flere hundrede tusinde kroner.

– Vi skal nu have gennemgået anmeldelsen, hvorefter efterforskningen må vise sagens sammenhæng. Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen i øjeblikket, udtaler politikommissær Peter Skovbak fra Efterforskningscenter Frederikshavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *