Blev hjælpeløs kvinde voldtaget hjemme hos borgmester?

Københavns Politi arbejder i øjeblikket med en voldtægtssag, hvor en hjælpeløs kvinde skal være blevet voldtaget af et mandligt bestyrelsesmedlem fra Enhedslisten hjemme hos partiets københavnske borgmester.

I sidste uge kom det frem, at et mandligt bestyrelsesmedlem fra Enhedslistens københavnsafdeling havde trukket sig fra alle sine poster i partiet og meldt sig selv til politiet for voldtægt.

Manden blev fredag i Københavns Byret varetægtsfængslet i 18 dage.

I går meddelte Teknik- Tog miljøborgmester i København Ninna Hedeager Olsen (EL),at hun holder en pause fra politik. En pause hun har brug for, fordi den føromtalte voldtægt foregik i hendes hjem.

På sin Facebookprofil skriver Ninna Hedager Olsen:

– Jeg er dybt berørt. Det foregik i mit hjem. Jeg kender parterne.

– Det vigtigste for mig har været at tale med offeret, støtte hende og at få hende til at erkende, at hun er uden skyld.

– Derefter har mit fokus været at få gerningsmanden til at melde sig selv. Det vidste han heldigvis godt, at han skulle.

Offer var hjælpeløs
I dag skriver ekstrabladet.dk, at voldtægtofferet var hjælpeløs og som følge af alkoholindtag og/eller træthed var ude af stand til at modsætte sig det formodede overgreb. Det fremgår af sigtelsen, som Ekstrabladet.dk har fået agtindsigt i.

Det tidligere bestyrelsesmedlem, som er sigtet i sagen, er omfattet af navneforbud. Han nægter sig skyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *