Asylansøger på tyvetogt i Ro’s Torv

I går klokken 13.55 tilbageholdt personalet i butikken Normal i shoppingcentret Ro’s Torv i Roskilde en udenlandsk mand, som var mistænkt for at have stjålet varer fra butikken.

Politiet blev tilkaldt og sigtede den tilbageholdte 36-årig mandlige asylansøger fra Irak for tyveri af en tandbørste og kosmetiske produkter til en værdi af 651 kr., som han tog med ud af butikken uden at betale.

Da politiet undersøgte mandens ting nærmere fandt politiet andre varer fra to andre butikker i centret. Ved nærmere undersøgelse af, hvordan han var kommet i besiddelse af disse varer, blev mistanken rettet mod en 32-årig kvinde fra København K, som asylansøgeren var i selskab med. Det viste sig så, at den 32-årig kvinde kl. ca. 13.15 havde været i Matas, hvor hun havde stjålet parfumeprodukter til en samlet værdi for 3.487 kr., ligesom hun også kunne mistænkes for at have været i tøjbutikken Only, hvorfra hun havde stjålet tøj til en værdi af 1.656 kr. Hun blev derfor sigtet for de to tilfælde af butikstyverier i centret tidligere på dagen.

Den mandlige asylansøger viste sig at være efterlyst af National Udlændinge Center, hvorfor han blev frihedsberøvet og efterfølgende kørt til Nordsjælland til sagsbehandling i anledning af sin asylansøgning.

Begge sigtede vil høre nærmere fra politiet i anledning af butikstyverierne, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *