Hjem

Produkt/Service nr. 1

Ligemeget hvad dit firma er mest kendt for, så skal det vises lige her, uanset om det er grillpølser eller baseballkasketter eller fjernelse af vampyrflagermus.

Læs mere

Produkt/Service nr. 2

Hvad er en anden populær genstand, som du handler med? Omtal den her med begejstrede, uforglemmelige udtryk, så besøgende bare bliver nødt til at eje den.

Læs mere

Produkt/Service nr. 3

Tænk ikke på dette produkt eller denne service som din 3. favorit. Tænk på det som modtageren af bronzemedaljen i en olympisk medaljesamling af fantastiske produkter/serviceydelser.

Læs mere

Din primære meddelelse

Brug dette område til at informere folk om hvad dit firma laver, og hvorfor og hvordan det bliver gjort. Hvad er du kendt for? Hvem kan lide dig? Hvad er din største konkurrencemæssige fordel?

Medtag alt det, som gør din forretning speciel og bedre end konkurrenten. Ejer du patent til en 13-trins konserveringsproces, som resulterer i de mest livagtige udstoppede ugler? Det skal du altså nævne!

Andre gode ting, som kan flettes ind her, inkluderer: priser, du har vundet,tildelte hædersbevisninger, antal solgte produkter, firmaets filosofi (gør det kort), interessante småbidder fra firmaets historie og alt andet, som får en læser til at mene, at du ville være formidabel at handle med.

home-4

Næste trin…

Dette bør være en mulig kundes første opfordring til at tage affære og f.eks. bede om et tilbud eller gennemse dit produktkatalog.


Tag affære